250 gasten, voornamelijk grote sponsoren en hun genodigden,  zijn culinair verwend door de brigades van Divino en Lucas in het Jumbo feestcafé . Verschillende kleine gerechten zoals gemarineerde zalm, kreeftenbisque, rode mul filet, gekonfijte eendenbout en een heerlijke cheesecake als nagerecht werden uitgeserveerd . Nadat de gerechten waren voorbereid in de keukens van Restaurant Lucas en Restaurant Divino is de finishing van de gerechten verricht onder de ogen van de 250 gasten in het Jumbo Feestcafé . Dit live cooking event in een tijdelijke “keuken”  is uitstekend verlopen. De gerechten waren buitengewoon smaakvol en werden op de juiste temperatuur gepresenteerd. Bij de gerechten werden passende wijnen geschonken. Heerlijk. De gerechten werden uitgebreid toegelicht door Lucas en Erik. De wijnen werden geschonken  door Erik van Gerwen.

Complimenten aan Anouk, Iris, Lucas en Erik met hun crew, zij hebben een waar huzarenstuk geleverd.

Om 22.30 zijn de gasten voldaan naar huis gegaan. Naast het culinaire genieten was er ruimte om elkaar te ontmoeten en te spreken. De warme ambiance nodige uit om te netwerken en elkaar beter te leren kennen.

Loading...