Dinsdag 3 januari hebben 220 inwoners met een zorgvraag genoten van de speciaal voor hen georganiseerde dag. Na ontvangst met een kopje thee of koffie kon worden genoten van de Hosty Band die voor zang en muziek zorgde en van de show synchroon schaatsen  uitgevoerd door Sky uit Tilburg. Daarna volgde de lunch welke volledig was gesponsord door 4Care, Slagerij Smolders, Bakkerij Wieland en de GGD. De middag werd opgeluisterd door de troubadour Johan die door Schrobbeler ter beschikking was gesteld. Hij heeft een geweldige muzikale prestatie geleverd. Aan de gasten is een gratis glaasje Schrobbeler verstrekt en later op de middag een heerlijk hapje dat verzorgd en gesponsord is door Toos Moeskops. Om 16.00 ging een ieder met een voldaan gevoel weer huiswaarts. Kortom een geslaagde middag. Ook dit evenement past weer helemaal in het beeld van de Winterfeesten. “voor en door iedereen”. Hulde aan de vele vrijwilligers en begeleiders die het mogelijk hebben gemaakt om deze dag succesvol af te ronden.

zorgdagtroubadour