Vrijdag 6 januari werden de Winterfeesten afgesloten met een daverend feest. De avond ving aan om 19.00 uur. De band Multiple Choice speelde van 20.15 uur tot 22.30 uur aansprekende muziek. De sluitingsceremonie ving aan om 19.55 uur met een lasershow. Michelle van Limpt heeft op het ijs enkele liederen ten gehore gebracht. De voorzitter heeft een slotwoord gesproken waarbij kort werd ingegaan op het succes van de Winterfeesten. Een succes dat te danken is aan de financiële steun van de sponsoren en aan de enorme inzet van alle vrijwilligers. Reusel heeft aangetoond met elkaar verbonden te zijn.. Lenne van Gorp gaf een mooi show kunstrijden op de schaats.. Dit was de laatste gelegenheid om te genieten van het Jumbo Feestcafé. Velen hebben hier gebruik van gemaakt.

lenne-kunstrijden-op-de-schaats