Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

21 – 23 december 

Ook de jonge agrariërs hebben dit jaar weer flink uitgepakt, het succes van 2015 ziet het programma van 2016 er als volgt uit:

Woensdag is voor de kinderen, zij kunnen wederom biggen en kuikens knuffelen. Verder is er een goochelaar en gaan we met de kinderen op allerlei manieren frietjes bakken. Landbouwproducten zijn namelijk ook erg lekker! Traptrekkers staan klaar voor de nodige beweging en de activiteiten worden direct vastgelegd met pollaroids, die direct mee naar huis genomen kunnen worden.

Op de donderdag wordt er van 18:00 – 21:30 uur een markt georganiseerd met streekproducten. Allerlei biologische, verse en vooral ook gezonde producten kunt u hier proeven. Alle producten worden in onze regio geteeld.

Tot slot sluiten we vrijdag natuurlijk af met een feestavond van 21:00 – 00.30 uur. Rock Band Blitz staat garant voor een feestje. Deze avond is voor iedereen vrij toegankelijk en kun je natuurlijk niet missen! Dus zet hem in je agenda een lekkere rockavond die vooral ook heel gezellig is. Hard werken kunnen we in de Kempen, maar ook in feesten zijn we erg goed.